Interim Professionals

Wij zijn een groep van enthousiaste vakgenoten met een duidelijke passie voor het vak. Hoffelijk is hét innovatieve opleidingsinstituut voor de professional van de toekomst en we hebben een uitgebreid netwerk waardoor we veel voor je kunnen betekenen.

Interim professional worden?

Herken jij je in onze visie en wil je deel uitmaken van ons team?

We willen continu toegevoegde waarde leveren voor onze professionals. Je merkt dat je deel uitmaakt van Hoffelijk doordat je makkelijk toegang hebt tot actuele kennis en jezelf daardoor kunt blijven ontwikkelen.
De opleidingsmogelijkheden zijn gratis of tegen kostprijs geregeld. Dat kunnen we doen doordat we de lage marges die we hanteren gebruiken om de opleidingen te organiseren. Daarnaast besteden we veel tijd aan het sparren met elkaar over je persoonlijke ontwikkeling, zowel als professional als ondernemer.

Dus wil jij het allerbeste uit jezelf halen en daadwerkelijk het verschil maken? Dan is Hoffelijk Interim op zoek naar jou!

Vormen van samenwerking
Wij ontzorgen financieel dienst- en zorgverleners voornamelijk op basis van detachering of door middel van werving en selectie. Wat spreekt jou het meest aan?

Detachering
Kom jij het best uit de verf in veranderende omgevingen, houd je van nieuwe mensen om je heen, ben je graag in beweging en ben je leergierig, dan is detachering wellicht wat voor jou. Om organisaties te helpen met het invullen van een tijdelijke personeelsbehoefte bieden wij hen een flexibele schil om op te schalen, kennis in te winnen of projecten te draaien op momenten dat het nodig is. Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Dan kan dat middels verschillende soorten contracten, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werving en selectie
Ben jij op zoek naar een organisatie die jou voor langere tijd kan binden en boeien, en bouw je graag een band op met je collega’s? Dan is werving en selectie de beste keuze voor jou. Wij helpen je hier graag bij. We brengen veel kandidaten in contact met verschillende organisaties, waarbinnen zij aan de slag kunnen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op welke manier we ook samenwerken, het doel van onze dienstverlening blijft gelijk, we zorgen er voor dat jij je opdracht zo goed als mogelijk kunt uitvoeren, we ondersteunen je zowel in je vakbekwaamheid als op administratief vlak en onderhouden contacten die voor jou belangrijk zijn.

Hoe maken wij het verschil?
We bieden niet alleen een tijdelijke opdracht: we bieden een platform. Een platform waar de beste professionals aan meewerken. Professionals met dezelfde visie: vanuit passie voor het vak een betere financiële dienst- en zorgverlening in Nederland realiseren. Als Hoffelijker word je totaal ontzorgd in alles wat met je vakbekwaamheid te maken heeft. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en kun je écht werken aan je professionele ontwikkeling. Jouw persoonlijke e-Portfolio is daarbij een digitale vastlegging van je certificeringen, kwalificaties en erkenningen. Bovendien zijn we jouw partner in examenvoorbereiding door middel van trainingen. Daarnaast ontzorgen we je op het administratieve vlak, zodat jij je op het uitoefenen van je vak kunt concentreren en de randzaken zoveel mogelijk voor je geregeld worden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Herken jij je in onze visie en wil je hier deel van uitmaken? Upload dan nu je cv.

Wij bieden jou:

Marktconform salaris

Studiemogelijkheden

Reiskostenvergoeding of lease-auto

Doorgroeikansen

Aangesloten bij StiPP pensioenfonds