Opdrachtgevers

Wij bieden verschillende oplossingen voor zowel capaciteits- als kennisvraagstukken. Wij ontzorgen de inzet van tijdelijke medewerkers van begin tot eind, van het selecteren van de juiste kandidaat op zowel kennis, competenties als ervaring tot een soepele start van de opdracht. Ons doel is om door tijdelijke ondersteuning structurele verbetering te brengen.

Als op korte termijn extra capaciteit of expertise nodig is, bieden we bijvoorbeeld middels detachering uitkomst. Onze Hoffelijkers zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ze zijn het gewend om zich snel aan nieuwe situaties en processen aan te passen en kunnen daardoor direct aantoonbaar verschil maken.

Voor het samenwerken aan grotere projecten gaan we ook graag in gesprek. We werken samen met professionals met diverse expertises, zowel starters als professionals met een bewezen trackrecord op projectmanagement. Wij detacheren voornamelijk financieel adviseurs en zorgverleners, private bankers, kwaliteitscoaches en poortwachters. We hebben daarnaast een kwalitatief goed netwerk opgebouwd voor de rollen van ondersteuners, medewerkers bijzonder beheer en CDD/KYC-specialisten.

Door dit betrouwbare en intensieve netwerk, hebben we niet alleen professionals in loondienst maar kunnen we ook middels dit netwerk vlot inspelen op actuele interim behoeften.

Een bewezen filosofie
Passie voor vakmanschap en de behoefte om kennis effectief toe te passen en te delen, zijn de belangrijkste onderdelen van de gezamenlijke filosofie.

Door onze krachten, kennis en manier van werken te bundelen, kunnen we uitstekend inspelen op de toenemende eisen en behoeften bij onze klanten. Bovendien leveren we op verschillende manieren een bijdrage aan de ontwikkelingen in onze vakgebieden. Kennis die we direct beschikbaar stellen aan onze opdrachtgevers!

Tijdelijke ondersteuning tot structurele verbetering

Vakmanschap

We stellen hoge eisen aan onze professionals, zodat we jou kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit.

Betrokkenheid

We zijn nauw betrokken bij het opleiden van onze professionals. Zo kennen wij onze mensen en kennen zij ons.

Transparantie

We houden van zuivere samenwerking, daarom zijn we transparant in onze opdrachten en tarieven.

Effectieve ondersteuning

Na ons vertrek moeten organisaties op een betere manier kunnen werken.

Hoffelijkers: altijd plug & play en altijd op de hoogte

We zijn trots op het kwaliteitslabel wat we met onze Hoffelijkers hebben opgebouwd. Deze merkwaarde wordt bevestigd door onze huidige opdrachtgevers, met een tijdelijke invulling door één van onze Hoffelijkers haal je kwaliteit in huis. We doen er alles aan om dit zo te houden, onder andere middels onze HR-expertise, opleidingen, PE en Hoffelijkdagen.

Waar staan wij om bekend?

  • Een Hoffelijker levert kwaliteit;
  • Een Hoffelijker is altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied;
  • Een Hoffelijker is vaak direct de vraagbaak op de afdeling;
  • Een Hoffelijker brengt structurele verbetering;
  • Communicatie verloopt efficiënt en transparant;
  • Uitgebreide screening van medewerkers.
Heb je een opdracht voor ons? We bespreken graag de mogelijkheden.Neem contact op