Over ons

Wij zijn ontstaan vanuit hét toonaangevende opleidings- en trainingsinstituut: Hoffelijk Financieel. Door middel van opleidingen en trainingen helpt Hoffelijk organisaties kennis te ontwikkelen op het terrein van financiële advisering, private banking en kwaliteitsissues. We willen ervoor zorgen dat organisaties daarmee hun doelen sneller bereiken.

Uit onze opleidingsactiviteiten kwamen vervolgvragen. Hoe vertaal je het geleerde nu ook echt in de praktijk? Om daar antwoord op te kunnen geven hebben we professionals bij elkaar gevonden die goed zijn in die vertaling. Experts die vanuit een gezamenlijke filosofie, met kennis en passie hun opdracht vervullen en kunnen helpen bij het realiseren van veranderingen en verbeteringen.

Financieel advies voor particulieren
Binnen het particuliere domein is de regelgeving de afgelopen tien jaar explosief toegenomen. Op regelmatige basis wordt de Wet op financieel toezicht (Wft) uitgebreid met nieuwe bepalingen of toevoegingen aan bestaande bepalingen. Om de financiële sector ook in de toekomst van bekwame en vaardige Wft-adviseurs te voorzien, is het Wft-vakbekwaamheidsstelsel ingevoerd. Eenieder die één of meer beroepskwalificaties wil verkrijgen, moet voor 1 april 2019 voldoen aan de nieuwe strengere vakbekwaamheidseisen.

Hoe maken wij het verschil?
Organisaties worstelen om hun doelstellingen te bereiken in een steeds scherper wordende marktconcurrentie met toenemende eisen en groeiende regelgeving. Wij willen onze kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van financieel advies, private banking en kwaliteit toepassen op een manier die voor onze klanten van de grootste toegevoegde waarde is. We willen bijdragen aan het duurzaam verbeteren van organisaties.

Dat doen we door onze kennis actief te delen met onze klanten. We voeren onze opdrachten volgens een duidelijke aanpak uit en combineren theoretische kennis met praktijkervaring.

Hoffelijk Groep

We bieden complete ondersteuning in de duurzame ontwikkeling van professionals én organisaties van de toekomst. Dit doen we door een integrale en innovatieve oplossing te bieden op gebied van kennis en kwaliteitswaarborging.

Innovatief

Altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Snel

We werken proactief, behouden korte lijnen en zijn goed bereikbaar.

Doelgericht

Streven naar de beste oplossing, zonder het doel uit ogen te verliezen.

Expertise

Onze specialisten staan garant voor de kwaliteit die van je Hoffelijk gewend bent.